Η πιο σημαντική μέρα του μικρού σας έφτασε!

Οι πρωταγωνιστές της ημέρας αυτής είναι τα παιδιά αλλά και η χαρά σας να το μοιραστείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είναι όμως αφορμή και για έμας, να επιτύχουμε με τον καλύτερο τρόπο να δημιουργήσουμε μια Δεξίωση όπως αξίζει στους μικρούς μας φίλους.

Πολύχρωμα μπαλόνια & χρωματικές συνθέσεις που θα στολίζουν τον χώρο καθώς και η δυνατότητα απασχόλησης των παιδιών από animateur θα συνθέσουν το κατάλληλο σκηνικό για μια ονειρική βάπτιση.

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τα menu μας, έτσι όπως τα έχουμε διαμορφώσει μέσα από την πολυετή μας εμπειρία στον χώρο της εστίασης καθώς και τις προτάσεις του επαγγελματία chef μας, σας εγγυώμαστε ένα άψογο καθιστό δείπνο. Το άρτιο σέρβις και το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό μας θα είναι πάντα πρόθυμο να εξυπηρετήσει κάθε σας ανάγκη.

Το Κέντρο Εσπερίδες διαθέτει τις δικές του εγκαταστάσεις κουζίνας που εξυπηρετεί σε αποκλειστικότητα το χώρο του και μπορεί να προσφέρει εξαιρετικές γεύσεις μαγειρεμένες λίγο πριν αλλά και κατά τη διάρκεια της εκδηλωσής σας.

  • O χώρος διαθέτει δωρεάν parking.
  • Το menu, μπορεί να σερβιριστεί στα τραπέζια, ή να είναι σε μορφή μπουφέ.
  • Η μουσική συνοδεύει τόσο το γεύμα όσο και τον χορό για το γλέντι.